Welkom bij Salon Pur Sang. Mijn naam is Saskia Oerlemans en in oktober 2011 heb ik de deuren geopend van Salon Pur Sang.

Mijn overtuiging is dat een mooie huid een gezonde huid is. Om onze huid gezond te houden dienen we o.a. verstandig met de zon samen te werken. De zon geeft veel goeds zoals een heel prettig humeur, warmte, geluksgevoel en natuurlijk ook vitaminen D.

Daarnaast worden wij veelvuldig gewaarschuwd voor de gevaren van de zon zoals verbranding of erger, huidkanker. Dit wil uiteraard niemand.
Door gezond verstand te gebruiken in combinatie met echte goede zonneproducten kan niet alleen veel leed worden voorkomen, het kan nog beter. We kunnen heel mooi en egaal bruinen, zonder verbanden ook als dit in het verleden wel anders was.

Dit noemt Institut Esthederm het “Heropvoeden van de huid”. Dit houdt in dat gevoelige huiden of zelfs huiden met een intolerantie of zonne-allergie zich na verloop van tijd weer kunnen aanpassen aan de zon.

Door tijdelijk de huid extra te verzorgen en te “heropvoeden” kan de huid zich weer gaan gedragen zoals de bedoeling was. We willen MET, niet ZONDER de zon.

Het gaat te ver om hier nu exact de werking van deze zonneproducten uit te leggen, maar het is wel precies deze filosofie die mij op het merk Institut Esthederm heeft gezet.

De patenten van de zonnelijn zijn doorgevoerd in het hele gezichtslijn van Institut Esthederm. Dat maakt dat alle producten zeer goed met elkaar samenwerken, in diverse combinaties.

Graag heet ik jou van harte welkom in mijn salon, samen halen wij het mooiste van jouw huid naar boven.

Tot ziens!
Saskia Oerlemans

partner-logo01
institut-esthederm-2
maluwilz-wit
beautypillowwitklein