anonieme-vrouw

Je voelt je geen nummer!

Na de eerste behandeling was ik direct enthousiast! Saskia creëert een prettige sfeer, neemt de tijd, geeft persoonlijke aandacht en je voelt je geen “nummer”. Even een momentje voor jezelf en heerlijk ontspannen! Mooie verzorgde ruimte en goede producten. Saskia gaat vaak op trainingen waardoor ze bij blijft. Ook de adviezen over hoe je je huid het beste kan verzorgen ervaar ik als prettig. En gratis voor de salon parkeren is ook erg praktisch.

anonieme-vrouw

Een salon waar je zeker heen moet gaan!

Al een aantal jaar lig ik om de 6 weken in de stoel van Saskia. Hier kom ik geheel tot rust en mijn gezicht krijgt niet alleen een heerlijke behandeling maar ook een fijne massage. Het meedenken in welke producten je wel en niet moet gebruiken of wat goed is voor je huid; Saskia weet het je te vertellen! Een salon waar je dus zeker heen moet gaan. Ze verkoopt ook make up en nagellak, kunt dus nog mooier de salon uitlopen.

anonieme-vrouw

Mooi resultaat

Active Repair behandeling: Onlangs heb ik een behandeling gehad, de Active Repair. Deze was op zich al anders dan andere qua intensiteit. Het product voelde ik echt inwerken op mijn huid en het resultaat gaf een huid die goed doorbloed was en een mooie teint. Ook mooie producten ook voor thuis.

anonieme-vrouw

Mijn huid voelde gelijk weer zacht aan

Soin Aqua behandeling: Ik heb een heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Mijn huid voelde gelijk weer zacht aan en zag er goed uit. Saskia is erg professioneel en komt rustig op mij over. Ook vraagt ze regelmatig of alles naar wens is 🙂

anonieme-vrouw

Ik raad het iedereen aan

Zonnelijn: Als kritische consument was ik al heel lang op zoek naar een zonnebrandcreme speciaal voor gezicht en decolleté. Ik ben hierin veeleisend, mijn huid is erg gevoelig en ik wordt ouder wat ik ook aan mijn huid kan merken. Ik kom ook veel in de zon. In de Photo Regul van Esthederm heb ik mijn product gevonden! Het voldoet aan alle wensen, ruikt heerlijk, fijne structuur en mijn huid is prachtig bruin en stralend. Geen enkele irritatie gehad! Dat de zonnebrandcreme tevens je dagcreme is, is geweldig. Fantastisch product, ik raad het iedereen aan. Dat geldt ook voor de aftersun.

partner-logo01
institut-esthederm-2
maluwilz-wit
beautypillowwitklein